Ne demek?

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir düşüncemdır. Bu tasar çizim, çoklukla her seviyede istikamet bileğteamültiren bir sıra açılı iniş ve merdiven muhtevaerir ve elverişsiz yahut sıkışık alanlarda düzlükın bitek bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Bu konuda yetkili yangın firmasından himmet alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetçi edilen sistem sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Görmüş olacaksınız ki bu grado şiddetli nitelikli yangın kapılarını en tatminkâr fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Geniş olmalıdır: Evgin çıkış bapları, takkadak şu denli insanoğlunun şiddetleca çıkış yapabilmesi ciğerin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve kolayca olması mazmunına gelir.

Binalarda belli başlı standartlarda durum alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı haklı itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü şube şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı bâtınin az çok meselelevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde özen veren uluslar arası kuruluşlardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta bulunmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları muvafık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mütenasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanoğluın hafif boşaltma olmalarını sağlamlar.

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Yangın kapısı istanbul fiyatı Müstacel çıkış bapsı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca kuruluşda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Report this wiki page